Aanvragen


Enthousiast geworden van Jonge Sporhelden? Vraag dan een intakegesprek aan! Wij horen graag van jouw specifieke wensen zijn. Wij mailen of bellen je altijd binnen twee werkdagen terug.

Aan de slag!


Na het intakegesprek maak je een keuze uit een van onze pakketten. Welk pakket je ook kiest, je krijgt altijd toegang tot onze online database met de lespakketten en komen wij langs voor een basistraining!

Bewegen


Met het toepassen van de oefenstof van Jonge Sporthelden wordt iedere les niet alleen een feest voor de kleuters, maar ook voor de leidinggevende. Maak van iedere peuter een Jonge Sportheld!

Meestgestelde vragen

En antwoorden daarop om je verder te helpen!

Wij bieden per week een les aan, dus in totaal 52 lessen. De lessen zijn onderverdeeld in blokken van 8 weken. Deze variëren ook nog qua niveau. Tevens zijn er nog speciale ‘thema-lessen’ beschikbaar. Denk hierbij aan Kerst, Sinterklaas, Pasen, enz.. De lessen zijn steeds in ontwikkeling, dus regelmatig zijn er nieuwe lessen te gebruiken.

De leskaarten bestaan allemaal uit een specifiek beweegthema. De structuur op een leskaart is altijd hetzelfde (inleiding, kern, dans en slotspel), dus dit is heel herkenbaar voor kinderen. Ieder beweegthema heeft ook een dier aan zich gekoppeld. Dit dier is het ‘aanspreekpunt’ voor kinderen is een belangrijke schakel tussen leiding en kind. Daarnaast geeft het praten via deze knuffel een vertrouwd gevoel voor de kinderen.

Jonge Sporthelden gaat met de tijd mee, dus zowel op de computer, I-pad als op de telefoon zijn de leskaarten inzichtelijk. Ook de instructievideo’s en muziekfragmenten zijn hierop eenvoudig te openen.